Give The World Some Lint

by Agnesa Prifti

 

Jepi botës disa gëlqere
Bëni erën e nenexhikut
Me ndoshta vetëm një ngjyrë
Paqe dhe liri

Ne kemi nevojë për dashuri jo luftë
Kjo është ajo që unë jam warbling për të
Duhet ta dini rezultatin
Jepi botës disa gëlqere

English translation:

Give the world some lint
Make it smell of mint
With maybe just a tint
Of peace and freedom

We need love not war
That’s what I’m warbling for
You should know the score
Give the world some lint

Check out all the entries in the Reckless Eurovision Song Contest

 

Please follow and like us:

Be the first to comment on "Give The World Some Lint"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*